Ungdomshold

B75 etablerer ungdomshold i Hjørring & Åbybro

Hjørring

Klubben har igennem længere tid ønsket at markere sig som hele Hjørring Kommunes bordtennishold.

Vi ønsker at give langt flere muligheden for at opleve glæden, den fysiske udfordring og det sociale samvær, der ligger i at spille bordtennis.

Hjørring Kommune er en væsentlig bidrager til vores klub, hvorfor vi også ønsker at give noget tilbage til kommunens borgere.

Klubben blev i sidste sæson – efter en utrolig tæt finale – nr. 2 ved Danmarksmesterskabet. For fortsat at kunne være med i toppen af dansk bordtennis er det ikke tilstrækkeligt at have et godt fundament i Hirtshals. Vi vil meget gerne have et fundament af nye spillere fra hele kommunen.

Det er derfor med stor glæde, at B75 nu har fået ressourcerne til at etablere et ungdomshold i Hjørring. Klubben har i flere år gennemført idrætsundervisning i bordtennis på Hjørring skoler, men det har været en udfordring at få eleverne til at fortsætte bordtennis i klubregi, da det har været for svært at komme til Hirtshals.

Vi har lejet en gymnastikplan på Muldbjergskolen mandag og onsdag 15:30-17:30. Placeringen er valgt ud fra, at vi har en forhåbning om, at de unge mennesker i stort omfang selv kan transportere sig til og fra træning. Tidspunktet burde også være ideelt i.f.t. familiernes øvrige virke. Første træning er planlagt til mandag 30. oktober.

Holdet målrettes drenge og piger i alderen 8-16 år. Træningen vil være tilrettelagt som en kombination af leg, teknik, bevægelse og socialt samvær. Vi har erfaring i at tage udgangspunkt i den enkelte unges kompetencer og gennemføre træningen efter en personlig udviklingsplan, således at alle kan deltage uanset udgangspunktet og få en positiv oplevelse.

Den daglige træning gennemføres af Helle Andersen og Cecilie Poulsen, der er elitespillere, uddannede trænere og med erfaring fra bordtennistræning. I denne sæson støttes de af kinesiske Xiao Qin, der også er elitespiller og deltager på B75 akademi for trænerudvikling.

Hent vores folder her:

Åbybro

I fortsættelse af Jammerbugt Kommunes meget konstruktive modtagelse af B75 Internationale sommertræningslejr, der er gennemført i Åbybro i 2022 og 2023 – og efter ønske fra en gruppe forældre – har B75 etableret en ungdomsafdeling af klubben i Åbybro.

stor forhåndsinteresse. Således har 10-12 unge mennesker deltaget i træningen fra første dag.

Der spilles tirsdag og Torsdag 15:00-17:00 i DGI Huset i Åbybro.

Holdet er målrettet drenge og piger i alderen 8-16 år. Træningen er tilrettelagt som en kombination af leg, teknik, bevægelse og socialt samvær. B75 har erfaring i at tage udgangspunkt i den enkelte unges kompetencer og gennemføre træningen efter en personlig udviklingsplan, således at alle kan deltage uanset udgangspunktet og få en positiv oplevelse.

Den daglige træning gennemføres af Max Westphal og Xiao Qin, der begge er tilknyttet B75 internationale akademi for udvikling af elitespillere og elitetrænere.

Hent vores folder her:

Helle Andersen

Cecilie Poulsen

Max Westphal

Xiao Quiin

Bordtennisklubben B75, Halvejen 4, DK-9850 Hirtshals
CVR: 34 01 92 74 |  T: +45 29 24 56 19 |  E: daniel.christensen@b75.dk

Bordtennisklubben B75
Halvejen 4
DK-9850 Hirtshals

CVR: 34019274
Tel: +45 29245619
Mail: daniel.christensen@b75.dk